Workshops

Een workshop is een éénmalige swingende les in linedancing, waarbij men een dans op beginners niveau leert. Linedansen is als activiteit zeer geschikt voor kleine en grote gezelschappen. Je bent tijdens het dansen niet afhankelijk van een partner, wel dans je in groepsverband, in rijen naast, voor en achter elkaar. Linedance is daarbij een gezonde vorm van bewegen, een rustgevende soms opzwepende, vrolijke ontspanning en natuurlijk gewoon hartstikke leuk om te doen.

Wat kunt u verwachten van een workshop:

  • De workshop duurt 1 uur.

  • In overleg kunt u bepalen of de workshop alleen country is. Wij geven namelijk ook workshops linedancing op moderne top 40 muziek. Uiteraard kunt u kiezen uit een mix van beiden of, alleen country of alleen modern.

  • Uw gasten zijn actief met elkaar bezig.

  • Uw gasten kunnen genieten van onze swingende (interactieve) workshops als extra entertainment, naast de gewone activiteit.

Onze workshops staan bekend om hun ongedwongen, spontane sfeer. Samen plezier maken staat centraal. Ons doel is, dat iedereen er een gezellige, vrolijke en onvergetelijke avond of middag aan overhoudt.

Wij geven workshops op lokatie. Heeft u een bedrijfs-, vrijgezellen-, bruiloft-, of  verjaardagsfeest en het lijkt u leuk om uw personeel en/of gasten een workshop linedansen aan te bieden, ga dan naar onze workshops website en neem contact met ons op via de contactpagina.

Klik hier om naar de website van Linedance Workshops te gaan.

Workshop